DUNDRET RUNT

Dundret_runt_logotype

11-12 April 2015

FÖRE START

Anmälan/efteranmälan
Ordinarie anmälningsfunktion på www.dundretrunt.com och hos våra återförsäljare är öppen till och med söndag den 5 april för Dundret Runt. För NSD Classic och Dundret Runt Skate är ordinarie anmälningsfunktion öppen till och med onsdag 8 april . Anmälningsavgiften är 275 kr för Dundret Runt 3 mil och 5 mil, samt Dundret Runt Skate, motion.  För NSD Classic och Dundret Runt Skate, tävling, är anmälningsavgiften 375 kr

Det är möjligt att efteranmäla sig i samband med nummerlappsutlämningen enligt nedan och i Dundret Runt tältet på tävlingsdagen. OBS nummerlappsutdelning för NSD Classic och Dundret Runt Skate enbart tävlingsdagen innan start i Race Office, Hellnerstadion.

Öppettider, efteranmälan/nummerlappsutlämning
Norrskensgallerian, Gällivare, 8-9 april                                     11:00-18:00
Northstar, Dundret, 10 april                                                           12:00-18:00
Dundret Runt tältet Hellnerstadion 11 april                              07:00-09:00
Dundret Runt tältet Hellnerstadion 12 april                              09:30-10:30

Efteranmälningsavgiften efter den 5 april är 375 kr för Dundret Runt tremil och femmil samt Dundret Runt Skate, motion , 475 kr för NSD Classic  och Dundret Runt Skate, tävling.

Din anmälan blir giltig först när vi erhållit betalning. OBS! Ingen återbetalning av anmälningsavgifter.

Anmäl dig här

Så här anmäler du dig till Dundret Runt:

Tävlingsåkare: Du som tävlar för en klubb ansluten till Svenska Skidförbundet anmäler dig via Idrott on line. Startavgiften faktureras sedan automatiskt till din klubb.

Motionärer: Följ länkarna nedan och fyll i anmälningsformuläret, betala sedan in din startavgift till Gellivare Skidallians BG 5698-8090. Märk inbetalningen med ditt namn och aktuellt lopp. Din anmälan blir giltig först när betalning av startavgiften har gjorts. OBS! Ingen återbetalning av anmälningsavgifter.

Anmälan Dundret Runt >>

Anmälan NSD Classic >>

Dundret Runt Skate >>

5 – 6 april 2014

Dundret Runt har sedan 1965 varit ett säkert vårtecken för alla skidåkare i Gällivare. Ett skidlopp där man tillsammans med hundratals skidåkare tar sig runt Dundret i sin egen takt, utan tidtagningspress, och njuter av härligt vårväder. Den stora nyheten inför Dundret Runt 2012 är att det för första gången i Dundret Runts historia finns en tävlingsklass med tidtagning, Dundret Runt Challenge. Sedan 2013 är ett skatelopp i form av öppet spår på söndagen. På söndagen avslutas Dundret Runt på Hellnerstadion med Barnens Dundret Runt.Vinpinad_tall__2_akare_E29Q0294-980x300

Sedan 2012 arrangeras loppet i samarbete med Sportevent Gellivare Lapland återigen vilket vi är mycket glada för. Vi har förra året sett en positiv utveckling av Dundret Runt då kringarrangemangen blir fler, marknadsföringen kraftigare och med de övriga nyheter som presenterades. På Dundret Runts alldeles egna hemsida finns alla tips och trix du behöver samt matnyttig information.

>> Anmäl dig här till årets lopp.

Huvudsponsorer

nsd SkiGo_logo Boliden_logo  coop_malmfalten  ica_kvantum  lkab

Dundret Runt arrangeras av

frilufts_logo SportEvent

Barnens Dundret Runt arrangeras av

ius-logga-150x150             coop_malmfalten

Ställ en fråga:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s